Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНай-важно е да бъде съставен редовен кабинет и

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНай-важно е да бъде съставен редовен кабинет и
Коментари Харесай

Радев: Спецпрокуратурата да започне да борави с факти, не да съчинява приказки

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Най-важно е да бъде формиран постоянен кабинет и Народното събрание да продължи с оздравяването на държавността и модернизацията на страната. Най-важната задача пред нашите национални избраници е възобновяване на парламентаризма, укрепването на държавността, дейно законодателство в полза на обществото, действителен парламентарен надзор върху изпълнителната власт, само че най-важната непосредствена задача е съставянето на постоянен кабинет.

Това сподели за Нова Тв Румен Радев преди да влезе в Народното събрание. 

От трибуната на Народното събрание преди три месеца насочих ясни послания в тази посока и те остават настоящи и през днешния ден, тъкмо колкото и тогава. Задачите са същите, упованията са същите. Аз съм уверен, че народните представители и политическите партии в Народното събрание ясно осъзнават своята отговорност да излъчат постоянен кабинет. Това е най-важното все още. България не може да си разреши да пилее повече историческо време, би трябвало да имаме кабинет сега, в който стартира да работи Народното събрание. Да пожелаем триумф на нашите народни представители. Днес е Денят на вярата, дано бъде формиран кабинет с необятна парламентарна и социална поддръжка. Що се отнася да спецпрокуратурата, всички ние очкваме спецпрокуратурата да стартира да борави с обстоятелства, а не да съчинява приказки, сподели още президентът на България.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР